Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

4 Aralık 2011 Pazar

Telefon Tablet ve PC birarada.. Bento Pad




PC'lerle başladı ardından akıllı telefonlar ve tablet PC'ler geldi.. Gittikçe artan bir şekilde kullanımı yaygınlaşan bu ürünler için dünya devi markalar büyük bir rekabet içine girdiler. Apple'ın iPad'ine Samsung Galaxy, motorola Xoom ile cevap verdi. Sony, Acer ve daha bir çok firma da bu rekabette kendilerine yer bulmaya çalışıyorlar. Ancak arada bazı tasarım firmaları öyle ürünlere imza attı ki hem görsel hemde kullanım kolaylığı açısından parmak ısırtıyorlar. İşte bunlara en güzel örneklerden biri de Bento Pad. 


Bento Pad teknik olarak ilk bakıldığında bir diz üstü bilgisayardan faklı görünmüyor ancak dikkatle incelendiğinde PC ekranının haricinde bir dizüstü bilgisayarda yer alan klavye kısmının aslında bir tablet PC bulunmakta ve dokunmatik bir klavye işlemi görmekte. touch pad olarak kullanılan kısım ise aslında dokunmatik bir akıllı telefonun ekranından başka birşey değil. hemen touch pad in yannda yer alan iki boşluk görüntüsündeki kısımlar ise kablosuz stereo flat hoparlörler. 




Her biri ayrı ayrı işlevsel olan bu kombinasyonu ister ayrı ayrı isterseniz bir bütün olarak kullanabiliyor olmanız ise isin en güzel yanı. Piyasa fiyatı yada seri üretimine ne zaman başlanacağı belirtilmese de oldukça ilgi toplayacağı kesin. 


Hiç yorum yok: