Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

4 Aralık 2011 Pazar

Akıllı telefonlar için kablosuz hoparlör lüksü

Sonos firması akıllı telefonlar ve tablet PC ler başta olmak üzere kablosuz bağlantı sağlayabilen tüm cihazlar için kablo bağlantısı olmadan kaliteli müzik dinleyebileceğiniz Sonos:Play3 ürününü geliştirdi. 


Ayrıca Sonos: Play3 ile birlikte önceden yüklenmiş 100.000'in üzerinde radyo istasyonu ve podcast ücretsiz olarak geliyor. Yine online müzik içeriği sağlayan yüzlerce websitesi de Sonos:Play3' e eklenmiş durumda.  Bu sayede herhangi bir cihaz kullanmadan da müzik dinlemenizi sağlıyor. 



İçerisinde iki bas hoparlör ve bir tiz hoparlör barındıran Sonos:Play3'te bu üç hoparlör için ayrı ayrı amfiler konmuş. Bu sayede ses kalitesini en üst seviyeye yükseltebiliyor. bas radiatörü ve dijital müzik işlemcisi ve dahili bataryası ile yeni nesil bir cihaz olduğunu kanıtlıyor. 


Ama bence yine de en güzel özelliği adaptörünü kablosunu dert etmeden odadan odaya taşıyabileceğiniz ve müziğinizi kesintisiz dinleyebileceğiniz bir ayrıcalık. Piyasa satış fiyatı 300$ civarında olması bir handikap olsa da bu parayı verebilecekler için tartışmasız değerini bulacak bir ürün.  





Hiç yorum yok: