Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

26 Şubat 2012 Pazar

Görüntülü görüşme yapmak için ön kameranız yoksa

Yeni teknoloji görüntülü konuşmayı daha kolay yapılabilir hale getird. 3G ve yeni 4G şebekeler ile bu gittikçe daha yüksek kalitede ve ulaşılabilir halde de geldi.. ama ya sizin telefonunuzun ön tarafta bir kamerası yoksa? 


Artık bunun için küçücük bir çözüm var. Cicarese'nin tasarımıyla bir aparatı telefonunuzun kamerasına yakın bir yere takıyor ve telefonun arka tarafında bulunan kameranızın yansıyan aynalar yardımıyla görüntünüzü karşı tarafa iletmesini mümkün kılıyorsunuz.. hemde hemen hemen her telefon ile uyumlu.



Cicarese'den yeni iPhone 5 için fikirler

Ünlü italyan tasarımcı Apple için tasarım üretmeye devam ediyor. Apple bu tasarımları kullanır mı yada esinlenir mi bilinmez ama kesinlikle kullanıcıların beklentisini artırması sebebiyle Apple bu işten memnun kalmayacak gibi. 


iPhone 5 nasıl olacak sorularını soranlar için bir cevap olabilir. 






Yeni iPhone 5 tasarımı

iPhone hayatımızı tamamen girdi. iPhone 4'ün piyasaya sürülmesinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden iPhone 5 ne zaman çıkacak soruları sorulmaya başlandı bile. Apple'ın pazarlama stratejisine de bakarsak iPhone 5 ile yine köklü bir değişiklik bekleniyor. En azından görsel anlamda. tabiki bu yüzden de kullanıcılar arasında iPhone 5 nasıl olacak sorusu da sıkça sorulmaya başlandı. 


Kullanıcıların meraklarını geçirmez ama Italyan tasarmcı iPhone için yeni fikirler üretmeye devam ediyor. Tabi ortaya şaheserlerde çıkıyor. işte Federico Cicaresse'nin son tasarımı