Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

26 Kasım 2011 Cumartesi

iPhone 5 Yenilikleri Belli Olmaya Başladı



Apple iPhone 4S'in çıkışıyla bir çok kullanıcısının iPhone 5 beklentisini hayal kırıklığına uğratsa da iPhone 4S'in satışlarının da ilk iki haftada 4 milyonu geçmiş olması Apple kullanıcılarının iPhone'a olan sadaklatlarının kolay kolay bozulmayacağını gösteriyor. 


Steve Jobs'un zamansız ölümü aslında iPhone için de bir kader olma durumunda. Yıllardır 4 inch ekrana karşı çıkan Steve Jobs' un artık muhalefetini sürdüremeyecek olması iPhone 5 in 4 inch lik daha büyük bir ekranla çıkacağı konusunda sağlam dedikodulara yol açıyor. 


Ayrıca şimdilik sızan bazı haberlere göre de iPhone 5'in alimünyum bir kasası olacağı ve ömrü iki - üç katına çıkarılmış yeni bir batarya sisteminin entegre edileceği belirtiliyor. Apple 4" ekranı ile değil belki ama bu iki zayıf kaldığı noktadaki geliştirmeler ile tekrar eski güvenilirliğini yakalar ve hatta öne geçebilir diye düşünüyorum.