Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

15 Ocak 2012 Pazar

iPhone ve Android Telefonlar için Profesyonel Kulakliklar

iPhone, HTC, Samsung, Sony gibi telefonlarda artık müzik dinlemekte ayrı bir keyif haline geldi. Çünkü yeni akıllı telefonlar bir çok işi yapmanıza olanak sağlarken kaliteli müzik çalar için gerekli tüm donanımları da yanında getirir hale geldi. iPhone iPod'ların müzik kalitesini sunarken Samsung sony gibi mp3 çalar piyasasında söz sahibi olan markalarda teknolojilerini akıllı telefonlarında da kullanmaya başladılar. 


Bu yazımda size birkaç yüksek kaliteli kulaklık tanıtımı vereceğiz. 


1- Phonak Audeo PFE 232 Perfect EarFit


Yalnızca telefonlar için değil her müzik letinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün yanında değişebilir iki kablo ile geliyor ve bu kablolardan birinde mikrofon da bulunuyor. Bir çok telefona uyumlu olan bu kablo ile telefon görüşmelerinizi yapmak için kulaklıklarınızı çıkarmanıza gerek kalmıyor. Biraz pahalı olması herkesin bu ürüne ulaşamayacağı anlamına gelse de verilen paraya değdiği şeklinde yorum yapanlar var. Fiyatı 349 USD. 



2- ETYMOTIC HF3 IN-EAR ISOLATING EARPHONES

Etymotic oldukça kaliteli kulak içi kulaklıklardan ve iPhone ile uyumlu. Mikrofonu ve kablo üzerindeki ses ayar düğmeleri ile de oldukça kullanışlı. ses izolasyonu oldukça yüksek ve kevlar ile güçlendirilmiş kabloları sayesinde kablosu koptuğu için çöpe atılan kulaklıklardan olma olasılığı çok düşük. 119 USD olan fiyatıyla hala pahalı olduğunu düşünsek te ses kalitesinden ödün vermek istemeyenler için vazgeçilemeyecek bir ürün. 

3- JVC High Grade In Ear Headphones 

JVC markasını birçoğumuz kaliteli müzik ürün ve aksesuarlarından çok iyi tanırız. JVC kabul edilebilir bir fiyatla kulaklıklar için de bir çözüm bulmuş. Son derece iyi Bass-Ses balansı ile kulak içi kulaklıklar arasında iPhone ve birçok android telefonunuzda kullanabileceğiniz bir ürün ortaya koymuş. Fiyatı ise 45 USD gibi daha kabul edilebilir bir seviyede. Bordo, siyah ve bronz renk seçenekleri de var. 

Hiç yorum yok: