Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

3 Aralık 2011 Cumartesi

iPhone 4S 16 Aralık'ta Türkiye'de



Önceki gün önce Turkcell ve hemen ardından Avea'nın 16 Aralık'ta iPhone 4S'i kullanıcılarına sunacakları haberi üzerine Vodafone'da abonelerine aynı gün iPhone 4S'i sunacağını açıkladı. 


Vodafone'da iPhone fiyatı ne olacak? AVEA'da iPhone fiyatı ne olacak?
Her üç gsm şirketininde iPhone 4S'in fiyatı hakkında açıklama yapmadı. söylentiler Turkcell'in iPhone 4S'i 2400 TL civarından satışa cıkaracak olması yönünde olsa da Avea'nın bu fiyatın küçük bir miktar altına girebileceği söyleniyor. 


Vodafone'da fiyat hakkında bir açıklama yapmazken fiyatın diğer operatörlerden çok büyük farkı olmayacağı ancak Vodafone'un RED ve RED+ gibi bazı ayrıcalıklı tarifeler ile müşterilerini cezbetmeye çalışması bekleniyor. 


Diğer yandan hiçbir GSM firmasının fiyat açıklamamış olması iPhone 4S'in kendilerine ait Türkiye lansmanına hazır olmadıkları ve ürünü ilk günlerden almak isteyen yüzlerce kullanıcının buna ulaşamayacağı düşündeyim. Çünkü görünen o ki, firmalar teknoloji yarışında geri kalmamak adına küçük bir miktar iPhone 4S'i ülkeye getirecek ve prestijlerini korumak için bol bol haber yapacaklar..

Hiç yorum yok: