Etiketler

android (28) Appstore (8) HTC (11) iPad (14) iphone (26) iPhone 4S (21) iPhone Aksesuarı (7) iPhone problemleri (5) Samsung (9) Siri (6) Sony (8) Tablet PC (10) tasarım (19) teknoloji (12) uygulama (14)

6 Mart 2012 Salı

iPad 3 beklerken iPad HD mi geliyor?

iPhone 5 beklentisinin iyice yogunlastığı günlerde çıkan bazı dedikodular iPhone5 yerine iPhone 4S gelecegini uçurmuştu. Şimdi de iPad için aynı söylentiler dolaşiyor.



7 Mart günü açıklanacak olan iPad'in yeni versiyonu bir çok kullanıcı tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak iPhone 4S lansmanında olduğu gibi bir hayal kırıklığı daha yaşanacak gibi.

Tabiki iPhone 4S her ne kadar hayal kırıklığı ile girse de piyasaya yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmış kullanıcı gözündeki algı biraz etkilenmiş olsa da Apple'dan vazgeçmemişti. Ancak bu hayal kırıklıklarının tekrarlayarak oluşması, özellikle de Apple'ın dehası ve urucusu Steve Jobs'un ölümünün ardından geliyor olması kullanıcı bilincinde Apple imajını sarsmaya da başladı.

Beklentileri hep yüksek tutan ve sınırlı sayıdaki modeli ve daha yüksek piyasa fiyatı ile tüm dünyada ayrıcalık hissi veren Apple ürünlerinde özellikle tasarımda aynı içerikte küçük geliştirmelerle gelen "güncelleme" ürünler, yeni tasarım ve yeni ayrıcalık bekleyen bu müşteri algısını zedelemeye başladı. 

Hiç yorum yok: